Forretter

FORRETTER | VORSPEISEN | HORS DÓEUVERS

Jomfruhummerhaler
- med olivenolie og hvidløg. Salat og rødløgsjuice.
Kaiserhummer mit Olivenöl und Knoblauch. Salat und rote Zwiebel Saft
Norway lobsters with olive oil and garlic. Salad and red onion juice
Kr. 88,00
Vinbjergsnegle ”En cocotte”
Weinbergschnecken ”en cocotte”
Escargots ”en cocotte”
Kr. 74,00
Traditionel Rejecocktail
Traditioneller Krabbencocktail
Traditional prawn cocktail
Kr. 72,00
Indbagt rødtungefilet
- med salat, rejer og sauce lime
Eingebackenes Rotzungenfilet mit Salat, Krabben und Limettensauce
Baked Lemon sole with salad, prawns and lime sauce
Kr. 76,00
Larb fisk.
- lidt stærk fisk i symfoni med lemongræs, chili, tørret ris, salat og rejer
Larb Fisch. Ein bisschen scharf Fisch mit Zitronengras, Chili, Reis, Salat und Krabben
Larb Fish. A little spicy fish with lemon grass, chilli, rice, salad and prawns
Kr. 74,00
Ovnbagt kulmule
- med salat, rejer og sauce hollandaise
Seehecht im Ofen gebäckt, mit Salat, Krabben und Sauce Hollandaise
Oven-baked hake with salad, prawns and sauce hollandaise
Kr. 70,00
Oksemørbradsalat
- med kraftig og pirrelig sauce
Lenden Salat mit kräftige Sauce
Sirloin with spicy sauce
Kr. 92,00



Havnegade 64
7680 Thyborøn
Tlf: 97 83 22 44
CVR. 34 97 49 93
© 2018 by Restaurant La Mar| All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb