Hovedretter 

HOVEDRETTER AF OKSEMØRBRAD | HAUPTGERICHTE MIT LENDEN | MAIN DISHES OF SIRLOIN

Steak
- med frisklavet bearnaisesauce, grøntsager, ærter og pommes
Steak mit Sauce Béarnaise, Gemüse, Erbsen und Pommes
Steak with béarnaise sauce, vegetables, peas and pommes
Kr. 278,00
Pebersteak
- med cognac-sennep sauce
Steak mit Cognac-Senf Sauce
Steak with pepper and cognac- mustard sauce
Kr. 280,00
Châteaubriand ( helstegt - min. 2 couv. )
- med maderiasauce
Châteaubriand ( gebratene - min. 2 Personen ) und Madeirasauce
Châteaubriand ( roasted whole - min. 2 covers ) and Madeira sauce

Pr. person kr. 288,00

Steak
- med hvidløg og kraftig sky
Steak mit Knoblauch und kräftige Jus
Steak with garlic and strong gravy

Kr. 272,00

Bouef saute stroganoff
- i paprika-fløde sauce
Bouef saute stroganoff in Paprika-Sahne Sauce
Bouef saute stroganoff in paprika-cream sauce

Kr. 238,00



STEAK AF OKSEHØJREBSKOTELET CA. 450 GR.

I samarbejde med E-gastro Lemvig tilbydes en steak af færdigmodnet oksefilet.

Koteletten er skåret med ben og fedtkant for at bibeholde kraft og smag ved stegning.

Kødet er af dansk kødkvæg, som har græsset på friland.
Kødet er krogmodnet og indsmurt i fedt af slagtermesteren selv i 21 dage for at minimere væsketab.

Serveres med dagens garniture og frit valg af bearnaise- eller pebersauce.

Kr. 268,00



HOVEDRETTER AF FISK | HAUPTGERICHTE AUS FISCH | MAIN DISHES OF FISH

Fisketallerken
- med dampet og stegt fisk, jomfruhummerhaler og sauce lime
Fischplatte mit gedämpfter Fisch und gebratener Fisch mit Kaiserhummern und Limettensauce serviert.
Fish plate with steamed fish, roasted fish, served with Norway lobster and lime sauce
Kr. 290,00
Gratineret pighvarfilet
- med jomfruhummerhaler i hummersauce
Rotzungenfilet ”bonne femme” im Fisch-velouté gebackt, mit Kaiserhummern und Kräuter
Lemon Sole ”bonne femme”, oven baken in fish-velouté, with Norway lobsters and herbs
Kr. 288,00
Stegt kulmule
- med urte-flødesauce
Gebratene Seehecht mit Kräuter-Sahne sosse
Roasted hake with herb-cream sauce
Kr. 228,00
Helstegt rødspætter ( 2. stk. )
- med rejer og sauce lime
Gebratene Schollen mit Krabben und Limettensauce (2 Stücke)
Plaice, roasted whole, with prawns and lime sauce (2 units)
Kr. 195,00

* Til alle retterne serveres dagens garniture, pommes og anden kartoffel.




Havnegade 64
7680 Thyborøn
Tlf: 97 83 22 44
CVR. 34 97 49 93
© 2018 by Restaurant La Mar| All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb